RUT-avdraget höjt till 75.000 kronor

RUT-avdraget höjt till 75.000 kronor

RUT-avdraget höjt till 75.000 kronor

Publicerad: 25/2, 2021

Avdraget kan som mest omfatta tjänster till ett värde av 75 000 kronor per person och år. Taket för rut-avdraget höjdes till 75 000 kr per person och beskattningsår från och med 2021.

Rutavdraget används för att dra ner på kostnaderna för hushållsnära tjänster. Rut står för just rengöring, underhåll och tvätt. Tidigare har du som privatperson haft möjlighet att göra avdrag på tjänster till ett värde av 50 000 kronor per år, men den summan höjs till 75 000 kronor istället. Det tillkommer också fyra tjänster: Tvätt, möblering, transport av bohag och enklare tillsyn av bostad.

Förmer information se https://rotavdragen.se/vad-galler-for-rutavdraget-2021-sa-paverkas-du/

Vill ni ha hjälp med att flytta och städa och använda er av RUT-avdraget? Kontakta oss direkt här >>
Carina Städ & Flytt
C.S i Sverige AB
E-post: kundtjanst@carinastad.se
https://carinastad.se

För att kunna hålla högsta möjliga service och bästa priser på kvalitetssäkrade miljömedvetna flyttstädningar så har vi automatiserat all kundkontakt via hemsidan inklusive automatiska svar på era förfrågningar. Däremot så återkopplar vi så snart vi kan manuellt och med personlig hantering via e-post och/eller telefon.
Så är det något ni undrar eller funderar över så får ni alltid snabba svar via personlig e-post under kontorstid.

Se alla nyheter »

Behöver du hjälp med flyttstädningen?

Behöver du hjälp med städningen?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK